Bodyweight programma's level 2

'Progress equals happiness' - Tony Robbins

Welkom bij de 'ready to go programma's' om, onder andere, van Push up knees naar Dips te gaan, van Pull up support naar Pull up en van Wall sit naar Pistol squat.

Elk level is onderverdeeld in 3 rondes en elke ronde is onderverdeel in 3 programma's. 

Voordat je begint aan je training, zorg dat je warm bent (bijvoorbeeld hardlopen, fietsen, skeeleren, de Macarena dansen).

Je hoeft niet de volgorde van de programma's te hanteren. Je kan het programma doen waar je aan toe bent. In de programma's staat aangegeven dat je naar het volgende programma kan wanneer je de rondes en herhalingen kan. Dit is voor de veiligheid. Je kan zelf bepalen of je toe bent aan het volgende programma of niet. 

In een aantal programma's kan het zijn dat alleen het aantal herhalingen van dezelfde oefening aangepast wordt. Wanneer je een andere oefening wil doen kan je deze kiezen uit de 'Bibliotheek'. Wil je bijvoorbeeld een andere push up doen, kijk dan bij de 'Push categorie' en kies een oefening uit het level waar je aan toe bent.

Je kan natuurlijk ook alleen de oefeningen uit de programma's halen die je nodig hebt om het door jou gekozen trucje te leren en deze toe te voegen aan je eigen programma (of kijk bij de 'Road to' programma's. Wil je bijvoorbeeld de Pistol squat leren? Kijk dan bij de 'Road to Pistol squat' programma's)

Voorbeeld stretches

Nadat je warm bent kan je verder met stretchen. Hier vind je een voorbeeld programma. Je kan ook zelf andere oefeningen uitkiezen in de 'Bibliotheek'. Na het stretchen kan je verder met de 'Ready to go programma's'.

Stretches voorbeeld